Pasundan Chess Club
Kahatur Baraya Pasundan Di Mana Wae Ayana. Wilujeng Sumping di Pasundan Chess Club (PCC), paguyuban catur warga Pasundan di Chess.com. Sadaya pamaen catur ti Tatar Pasundan di mana wae ayana dihaturanan linggih sareng ngarojong ieu paguyuban. Sumangga urang sami-sami ngaronjatkeun pamor catur Warga Pasundan di Chess.com sakantenan ngaraketkeun duduluran di antawis wargi sareng baraya pasundan. Hatur nuhun kana perhatosan sareng rojonganana.
Admins
Matches
  • In Progress:
  • Total Points:
  • Matches Won:
  • Average Rating:
  • Today’s Rank:
Vote Chess
  • In Progress:
  • Total Points:
  • Matches Won:
  • Today’s Rank: