x
Chess - Play & Learn

Chess.com

FREE - In Google Play

FREE - in Win Phone Store

VIEW
Pasundan Chess Club

Pasundan Chess Club

Location: Jawa Barat & Banten
Founded: Jul 24, 2010
Members: 92
Kahatur Baraya Pasundan Di Mana Wae Ayana. Wilujeng Sumping di Pasundan Chess Club (PCC), paguyuban catur warga Pasundan di Chess.com. Sadaya pamaen catur ti Tatar Pasundan di mana wae ayana dihaturanan linggih sareng ngarojong ieu paguyuban. Sumangga urang sami-sami ngaronjatkeun pamor catur Warga Pasundan di Chess.com sakantenan ngaraketkeun duduluran di antawis wargi sareng baraya pasundan. Hatur nuhun kana perhatosan sareng rojonganana.

Admins

  • Online 4 hrs ago

    Ridwan Suhud | Bandung, Indonesia

    Joined Club: Jul 28, 2010

    Unrated
  • Online 1 hr ago

    Kasnida Musawa | Bandung, Indonesia

    Joined Club: Jul 26, 2010

    Unrated
  • Online Feb 7, 2018

    Kudus Tjiptadi | Bandung, Indonesia

    Joined Club: Jul 25, 2010

    Unrated
  • Online Feb 1, 2016

    namatsub | Indonesia

    Joined Club: Feb 14, 2011

    Unrated
  • Online Jun 16, 2018

    Adjie Gumarang Pujakelana | Sumbawa Besar, Indonesia

    Joined Club: Mar 26, 2012

    Unrated
  • Online Jun 12, 2017

    Catur Rasendriya | Bogor, Indonesia

    Joined Club: Mar 27, 2012

    Unrated

Online Now