Sahovska sekcija TQM Aradac

212 Members
Apr 22, 2023
166 Events Played


Pozivamo Vas da se učlanite u Šahovski klub Saveza Šahovske sekcije TKM Centra! To je mesto gde se okupljaju ljubitelji šaha da unaprede svoje veštine i dostignu svoj puni potencijal. Ponosni smo što imamo preko 160 članova, koji aktivno učestvuju u aktivnostima našeg kluba. Pridružite nam se sada da biste iskusili zajednicu podrške posvećenu tome da vam pomogne da rastete i uživate u igri šaha

Zašto nam se pridružiti? 

Angažovanje društvenih klubova: Povežite se sa raznolikom grupom šahovskih entuzijasta i uključite se u prijateljske mečeve, turnire i aktivnosti koje će podići vaše veštine na nove visine.

Uzbudljivi turniri Turniri: Doživite uzbuđenje takmičarskog šaha učestvujući u našim onlajn turnirima (uživo, dnevno i glasajući šahovski mečevi) i takođe igrajući u varijantnim ligama.

Eventsgold vođeni zajednici: Proslavite prekretnice, delite priče i gradite trajna prijateljstva sa kolegama šahovskim entuzijastima koji dele vašu strast.

Oslobodite svoju unutrašnju vatru, prihvatite izazove i ispunite priliku sa nama. Zajedno, istražimo svet šaha sa našim sjajem!

Pridružite se sada u Šahovskoj sekciji TKM Centra, gde se rađaju legende.

Srdačan pozdrav, URP Admin aleksandarpasku1984