Shqiponja

gjirokaster Founded: Feb 15, 2010
Members: 26
ky grup eshte per te gjithe dashamiresit e shahut. per te gjitha ata qe deshirojne dhe kane dicka per te ndare me te tjeret ne fushen e shahut. Ju urojme mireseardhjen dhe ....te argetoheni sa me shume!

Admins

=

Online Now