THE ALBANIANS

Kudo ku flitet shqip
2,346
Jan 18, 2009
402 (#133)
25 (#362)
Vllaznia_KuqEBlu2022
Pershendetje! Si mund te bashkohem ne klube shahu?
Selitasi
Sep 2, 2022
Si mund te mare pjese ne tournomente??
todo2010
Sep 2, 2022
meghise po te jap une nje informacion une,duhet te studios shume teori shahu dhe duhet te kesh dhe pervoje te madhe,por dushesh te jesh dhe pak talent sepse nuk arihet kollaj,une pervoje te madhe nuk kam por njeh shume mire teorine dhe ne kete moment kam arritur 2040 rating FIDE
todo2010
Sep 2, 2022
mos e mer kaq seriozisht,nje shaka te vogel bera
oxymoerion
Sep 1, 2022
todo2010 tipat si ti nuk duhen te merren per shembull, se vetem me i dekurajuar njerezit dini, une kerkova keshilla dhe informacion, ti me thua lere fare
More
Admins
Matches
  • In Progress:
  • Total Points:
  • Matches Won:
  • Average Rating:
  • Today’s Rank:
Vote Chess
  • In Progress:
  • Total Points:
  • Matches Won:
  • Today’s Rank: