Поміняйте "Нотація Форсайта—Едвардса (FEN)" на "НФЕ".
Обговорення перекладів

До речі, будьте уважні. За Домівку треба голосувати тільки там, де пише моя сторінка, а отут справа пише (навіть на цьому форумі) пише Домашня сторінка, то мається на увазі Домашня сторінка певної групи, а не ваша ''домівка''

І там, і там "Домівка", бо і там, і там "Home". Тим паче, що в меню певної групи поруч з "Домівкою" намальована домівка.

Home то там і там, але все ж це не одне і те ж. Коли є Моя сторінка, то сторінка, що справа може називатися сторінкою групи... Але якщо моя сторінка - буде домівкою, то може сторінку групи назвати Клуб? (Клюб?)

Ще одне... дошку не перевертають, а обертають. До того ж запис обернути дошку коротший, ніж перевернути дошку. НФЕ вже застосований.

За змістом це одне і те ж саме. Тому американці назвали обидві сторінки просто "Home", але поставили різні піктограми. В одному вирадку - це домівка користувача, а в іншому випадку - це домівка групи. Все дуже просто і не треба ускладнювати. І там взагалі-то саме домівка намальована на сторінці групи біля ланки.

піктограми вроді теж однакові... Суть не в тому, чому б нам однакові слова не наповнити відповідним змістом? Клуб - це я не жартував :) Клуби - це не тільки танці, хоча тепер чуючи це слово уявляють саме танцпол, дискошар і випивку. Але ж колись у клубах бібліотеки були :) І люди приходили в клуб за знаннями по інтересах :) Також зараз є шахові клуби... і оці домашні сторінки в більшості випадків відносяться саме до віртуальних шахових клубів.

Shuhister, "обертати" - "вращать" або "to rotate", "перевертати" - "переворачивать" або "to turn over/overturn/flip". Так що тут якраз вірно буде "перевернути".

ні, перевернути - це саме перевернути клітинками донизу :) Різниця така ж, як поставити на бік і поставити боком :)

"піктограми вроді теж однакові"
По-перше, "вроді" - це давальний відмінок слова "врода"? Українською буде "наче/неначе/начебто/ніби/нібито". У Вас забагато русизмів. По-друге, там не однакові піктограми - на тому, на якому не хочете "Домівка", якраз домівка і намальована, а на іншому - зелені стрілочки або годинник над дошкою. Відкрийте очі
О це вже цікаво. Накінець активність. Приємно, Чому мовчали. Я думав що всі пропали. Сидів де-коли сам тиждень.
Ігнорувати все вже місяць тисну. Хлопці при такій активності ми зробимо з сайта лялечку. Між іншим переглядав російську і іспанську версію. При всіх недоліках наша на голову вища.
Хлопці ще раз прошу. Коли натиснути Сhess.com зліва зверху справа появиться членів. Прохання поміняйте. Я натиснув учасників. Якщо виберете гравців, користувачів підтримаю. І ще коли наведете курсор на моя сторінка зліва появиться членство. Підтримайте участь. Ну якось той золотий чи діамантовий член ніяк не читається.

Русизмів у моїй мові небагато :) Всього три паразити :) Боремся. Далі.... Потрібна картинка ваших піктограм із годинником і стрілочкою, бо ми або про різні піктограми говоримо, або просто не розуміємо один одного...
Щодо дошки - обернути - кращий варіант тому, що він просто коротший. Може воно навіть втиснеться в існуючі рамки, бо перевернути поки все одно за них виходить.

Тепер ясно... Я про ту домівку писав, що в правому верхньому куті біля (зараз моя сторінка) Домівки. Вони абсолютно однакові з тою, що і в групі.
в мене праворуч просто читати/ігнорувати, без всі чи все...