Gratuluję
NM
gratki
ja tez kiedys wygrałam bulleta z CM
pewnie mu czas zpadł
A ja WFM irl
ja kiedys wygralem z CM -em na rapidzie 10+0 bo wszedl mi w wariant i przegral na czas
to jest klasa brawo
gratki
pewnie mu czas zpadł
A ja WFM irl
no czyli kobietę, a z kobietami łatwo się wygrywa
gratki
pewnie mu czas zpadł
A ja WFM irl
no czyli kobietę, a z kobietami łatwo się wygrywa
WFM to 2200 fide, czyli CM
a tak poważnie, zapraszam wszystkie panie na partię z największym cyganem w całej Rumunii, jeśli któraś pani będzie w stanie wygrać mecz powiedzmy do 3 wygranych, to oficjalnie przeproszę wszystkie kobiety za bycie takim chamem i szowinistyczną świnią
a tak poważnie, zapraszam wszystkie panie na partię z największym cyganem w całej Rumunii, jeśli któraś pani będzie w stanie wygrać mecz powiedzmy do 3 wygranych, to oficjalnie przeproszę wszystkie kobiety za bycie takim chamem i szowinistyczną świnią
no dajesz
ja wygralem vhyba z już kilanaście razy z WCM-ami z czego trzy razy na klasyku
Noo, widać po twoim rankingu, zawodowiec...
Nie no ale żeby nie było wszyściuteńko co napisałem powyżej było na żarty, tak naprawdę jestem miłym i tolerancyjnym Rumunem i bardzo lubię kobiety i teraz ty @ZETA-gryzak zapraszam ciebie na mecz mizoginie bo coś czuję że koleżanka i tak gra lepiej od ciebie (i piszę to mimo że w meczu porażki nie poniosłem)
If you need help, please contact our Help and Support team.
Ej. Dosłownie wygrałem z NM teraz. Ogólnie nie jest to moje pierwsze zwycięstwo z graczem utytułowanym, ale zazwyczaj wygrywałem na czas, albo na jakiejś dziwnej dokładności (typu 60%) przez głupi błąd. Ale teraz sobie odpaliłem 1|1 bullet, no i wygrałem na fajnej dokładności 90,9%. Chyba mnie nie zgłosi XD. Ogólnie grało się z nim dobrze, a przynajmniej na tyle dobrze, na ile można grać bullet, bo osobiście w ogóle nie umiem grać tego trybu, niemniej radość jest.