ale diamentowe roczne 500 zł
Premium
jeśli lubisz grać w szachy dużo grasz na chess.com lubisz robić zadania szachowe to myślę że tak ja na przykład mam
Moim zdaniem kompletnie nie. Jedyną opcją przydatną jest przegląd. Nielimitowane zadania są na lichessie i kilku innych stronach. Niby premium daje więcej lekcji ale od tego masz YT. Więc wszystko można za free ogarnąć choć tu miałbyś w jednym miejscu. Jak masz nadmiar hajsu na szachy lepiej byłoby gdybyś poszedł na kilka prywatnych lekcji lub dołączył do klubu.
Ile razy wątek o tej samej tematyce będzie zakładany?
Może osoba, która stworzyła ten wątek jest nowa w tym klubie? Z resztą dość dawno ktoś zadał to pytanie, więc może nie chcę mu/jej się szukać po wątkach tego? Czemu nie możesz odpowiedzieć normalnie na pytanie tylko od razu się kogoś czepiasz?
Może osoba, która stworzyła ten wątek jest nowa w tym klubie? Z resztą dość dawno ktoś zadał to pytanie, więc może nie chcę mu/jej się szukać po wątkach tego? Czemu nie możesz odpowiedzieć normalnie na pytanie tylko od razu się kogoś czepiasz?
Zgadzam się, pizza-Gambit czego się czepiasz?
Jeden z kilku wątków o tej samej tematyce, pod tym samym tytułem jest i był w momencie utworzenia bieżącego wątku w pierwszej 7 tematów na forum. Tak więc nie róbcie sobie jaj. Nie chce się? Na wszystkich bogów szachowych! Nie chce się czytać? To chyba już nie jest kwestia ochoty tylko wtórnego analfabetyzmu.
... i tak, teraz to już jest czepianie, w przeciwieństwie do poprzedniego mojego wpisu. Ale do jasnej cholery i do wszystkich pozostałych epidemii (dżumy, ospy, itd. ...) ale na prawdę, sami się podkładacie...
If you need help, please contact our Help and Support team.
Czy opłaca się kupować premium. Z jednej strony tak bo masz inne boty i więcej zagadek ale z drugiej strony to jest MEGA drogie (diamentowe 499.99).