wygrałem z 2100 elo!
wygrałem z 1500 elo!

A ja wygrałem z 1600 elo. Tu nie ma co się chwalić i lepiej zachowuj informacje dla siebie bo większość ma tu znacznie lepsze wyniki/osiągnięcia
@MKret2013 spodziewałeś się komentarzy typu Brawo, Gratulacje, Jesteś świetnym szachistą? Nie mówiąc o tym, że wygranie pojedynczej partii z zawodnikiem z takim rankingiem to nie jest nie wiadomo co, to forum szachowe nie służy do przechwalania się. Jeszcze jakby było czym...

@MKret2013 spodziewałeś się komentarzy typu Brawo, Gratulacje, Jesteś świetnym szachistą? Nie mówiąc o tym, że wygranie pojedynczej partii z zawodnikiem z takim rankingiem to nie jest nie wiadomo co, to forum szachowe nie służy do przechwalania się. Jeszcze jakby było czym...
No ja bym się spodziewał, niektórzy mają potrzebe się czymś pochwalić a wy zamiast pogratulować albo zignorować musicie wszystko skomentować i się czepiać.

zajebiście, niessamowite, teraz moje życie będzie lepsze po tej wiadmości
Kolego, szaciści to sport wymagający kultury oraz używania poprawnie jezyka

wygrałem z 1500 elo!
Ok ale nierób tak bo zaśmiecasz czat. Możesz se to wstawić na opis profilu

szachy to sport
szachiści to zawodnicy
szaciści to jakiaś Twoja kreacja
niestety jest ostatnio taki spam tutaj na grupach, że chyba trzeba ludziom głupio odpisywać aby zrozumieli, że nie ma sensu robić śmietnika z forum

szachy to sport
szachiści to zawodnicy
szaciści to jakiaś Twoja kreacja
niestety jest ostatnio taki spam tutaj na grupach, że chyba trzeba ludziom głupio odpisywać aby zrozumieli, że nie ma sensu robić śmietnika z forum
a ja myślałem że tu się dodaje śmieci
No ja bym się spodziewał, niektórzy mają potrzebe się czymś pochwalić a wy zamiast pogratulować albo zignorować musicie wszystko skomentować i się czepiać.
Wyraziłem swoje zdanie. Nie muszę wszystkiego aprobować. A, myślę, nie wyraziłem się w sposób obraźliwy i naruszający zasady chess.com. Piszę to w stosunku określenia "czepiać się" - w tym kontekście oznacza to samo co "wyrażać zdanie inne niż moje".
wygrałem z 1500 elo!