wygrałem z 1500 elo!

Sort:

wygrałem z 1500 elo!

wygrałem z 2100 elo!

mam 1500 elo

👍

kolejne zaśmiecające notatki

Wygrałem z 2050 elo

A ja wygrałem z 1600 elo. Tu nie ma co się chwalić i lepiej zachowuj informacje dla siebie bo większość ma tu znacznie lepsze wyniki/osiągnięcia

@MKret2013 spodziewałeś się komentarzy typu Brawo, Gratulacje, Jesteś świetnym szachistą? Nie mówiąc o tym, że wygranie pojedynczej partii z zawodnikiem z takim rankingiem to nie jest nie wiadomo co, to forum szachowe nie służy do przechwalania się. Jeszcze jakby było czym...

+1

zajebiście, niessamowite, teraz moje życie będzie lepsze po tej wiadmości

wygrałem z 2500

MKret2013 napisał:

wygrałem z 1500 elo!

szał radości

Ferdynand2606 napisał:

@MKret2013 spodziewałeś się komentarzy typu Brawo, Gratulacje, Jesteś świetnym szachistą? Nie mówiąc o tym, że wygranie pojedynczej partii z zawodnikiem z takim rankingiem to nie jest nie wiadomo co, to forum szachowe nie służy do przechwalania się. Jeszcze jakby było czym...

No ja bym się spodziewał, niektórzy mają potrzebe się czymś pochwalić a wy zamiast pogratulować albo zignorować musicie wszystko skomentować i się czepiać.

majoreq napisał:

Kolego, szaciści to sport wymagający kultury oraz używania poprawnie jezyka

MKret2013 napisał:

wygrałem z 1500 elo!

Ok ale nierób tak bo zaśmiecasz czat. Możesz se to wstawić na opis profilu

Draught888 napisał:
majoreq napisał:

szachy to sport

szachiści to zawodnicy

szaciści to jakiaś Twoja kreacja

niestety jest ostatnio taki spam tutaj na grupach, że chyba trzeba ludziom głupio odpisywać aby zrozumieli, że nie ma sensu robić śmietnika z forum

majoreq napisał:
Draught888 napisał:
majoreq napisał:

szachy to sport

szachiści to zawodnicy

szaciści to jakiaś Twoja kreacja

niestety jest ostatnio taki spam tutaj na grupach, że chyba trzeba ludziom głupio odpisywać aby zrozumieli, że nie ma sensu robić śmietnika z forum

a ja myślałem że tu się dodaje śmieci sad.png

MKret2013 napisał:

wygrałem z 1500 elo!

brawo!happy

S_Kuba_2009 wrote:
Ferdynand2606 napisał:

No ja bym się spodziewał, niektórzy mają potrzebe się czymś pochwalić a wy zamiast pogratulować albo zignorować musicie wszystko skomentować i się czepiać.

Wyraziłem swoje zdanie. Nie muszę wszystkiego aprobować. A, myślę, nie wyraziłem się w sposób obraźliwy i naruszający zasady chess.com. Piszę to w stosunku określenia "czepiać się" - w tym kontekście oznacza to samo co "wyrażać zdanie inne niż moje".

Brawo! Moja to 1006 elo. W sensie wygrana.