wygrałem z 1500 elo!

Sort:

ale wy jestescie wszyscy dretwi. gosc sie jara bo wygral (pewnie pierwszy raz) z 1500 elo to zamiast powiedziec brawo jak normalni mili ludzie to nie kurwa odrazu go zrownujecie z ziemia i sami podbijacie sobie ego chwalac sie czego wy nie osiagneliscie, ogarnijcie sie. brawo wygranej

HerbacianyGosc napisał:

ale wy jestescie wszyscy dretwi. gosc sie jara bo wygral (pewnie pierwszy raz) z 1500 elo to zamiast powiedziec brawo jak normalni mili ludzie to nie kurwa odrazu go zrownujecie z ziemia i sami podbijacie sobie ego chwalac sie czego wy nie osiagneliscie, ogarnijcie sie. brawo wygranej

gość sobie drugie konto założył i sam sobie gratuluje

Nic ciekawego wygrać z 1500.

majoreq napisał:
Draught888 napisał:
majoreq napisał:

zajebiście, niessamowite, teraz moje życie będzie lepsze po tej wiadmości

Kolego, szaciści to sport wymagający kultury oraz używania poprawnie jezyka

szachy to sport

szachiści to zawodnicy

szaciści to jakiaś Twoja kreacja

niestety jest ostatnio taki spam tutaj na grupach, że chyba trzeba ludziom głupio odpisywać aby zrozumieli, że nie ma sensu robić śmietnika z forum

Głupia autokorekta,sorry

HerbacianyGosc napisał:

Nie przeklinaj , tu mogą być osoby młodsze(przeklinanie podchodzi pod bana)

Draught888 napisał:
HerbacianyGosc napisał:

Nie przeklinaj , tu mogą być osoby młodsze(przeklinanie podchodzi pod bana)

Masz racje, moj blad

Ferdynand2606 napisał:
S_Kuba_2009 wrote:
Ferdynand2606 napisał:

@MKret2013 spodziewałeś się komentarzy typu Brawo, Gratulacje, Jesteś świetnym szachistą? Nie mówiąc o tym, że wygranie pojedynczej partii z zawodnikiem z takim rankingiem to nie jest nie wiadomo co, to forum szachowe nie służy do przechwalania się. Jeszcze jakby było czym...

No ja bym się spodziewał, niektórzy mają potrzebe się czymś pochwalić a wy zamiast pogratulować albo zignorować musicie wszystko skomentować i się czepiać.

Wyraziłem swoje zdanie. Nie muszę wszystkiego aprobować. A, myślę, nie wyraziłem się w sposób obraźliwy i naruszający zasady chess.com. Piszę to w stosunku określenia "czepiać się" - w tym kontekście oznacza to samo co "wyrażać zdanie inne niż moje".

Super, ale nie musisz wszędzie swojego zdania wypowiadać, a to że nie naruszasz regulaminu chess.com to nie znaczy że możesz tu robić wszystko czego nie napisali. Troche kultury.

S_Kuba_2009 wrote:
Ferdynand2606 napisał:
S_Kuba_2009 wrote:
Ferdynand2606 napisał:

@MKret2013 spodziewałeś się komentarzy typu Brawo, Gratulacje, Jesteś świetnym szachistą? Nie mówiąc o tym, że wygranie pojedynczej partii z zawodnikiem z takim rankingiem to nie jest nie wiadomo co, to forum szachowe nie służy do przechwalania się. Jeszcze jakby było czym...

No ja bym się spodziewał, niektórzy mają potrzebe się czymś pochwalić a wy zamiast pogratulować albo zignorować musicie wszystko skomentować i się czepiać.

Wyraziłem swoje zdanie. Nie muszę wszystkiego aprobować. A, myślę, nie wyraziłem się w sposób obraźliwy i naruszający zasady chess.com. Piszę to w stosunku określenia "czepiać się" - w tym kontekście oznacza to samo co "wyrażać zdanie inne niż moje".

Super, ale nie musisz wszędzie swojego zdania wypowiadać, a to że nie naruszasz regulaminu chess.com to nie znaczy że możesz tu robić wszystko czego nie napisali. Troche kultury.

Ale mam prawo wyrażać tu swoją opinię i nikt mi tego nie może zabronić. I poprzednio swoją opinię wyraziłem kulturalnie i bez przekleństw (nie mówię o kimś konkretnie, ale ostatnio coraz więcej takich komentarzy nie tylko w tym klubie widziałem).

HerbacianyGosc napisał:

Też jestem tego zdania, ale hciałem wyrazić to w bardziej kulturalny sposób.

Jeśli masz 1800ElO to wygranie z 1500 to nic a jeśli masz ranking 700 to osiągnięcie

HerbacianyGosc napisał:

Tak , brawo wygranej ale proszę bez słów typu ,,k***a" ok?

Jeśli boty wchodzą w grę ( a rozumiem że mówicie o grach online więc ten komentarz może być trochę nie w temacie ) to wygrałem z Maxsimumem . I proszę wysyłam to z nadzieją że nie wywoła to komentarzy typu ,,super k***a"