Admin Team Crna Gora

5
7 apr 2018
0 (#26772)
0 (#25396)
Beranac
Nov 7, 2019
Ako neko ima vremena zamolio bih da napravimo od 2 do 4 prijateljska meca da smo na okupu do Januara i pocetka nove sezone. Puno hvala.
BakaPG
Aug 8, 2019
Dobrodošao Miličko sa odmora :-) Što se mene tiče, ako nam već ne utiče na plasman, neka igraju ako su se već prijavili. Samo im treba poslati poruku da pripaze na time-out-e, pozdrav.
Beranac
Aug 7, 2019
djordjejovanovic i amphylohie su dva igraca prijavljena da igraju u dva meca koja jos nisu pocela. Obadvoje imaju preko 30% timeout rate tako da imamo pravo da ih izbacimo iz meceva. Vjerovatnoca je da ce izgubiti mec zbog neodigravanja poteza na vrijeme. Ove sezone smo losi tako da nam pobjede i porazi ne znace mnogo, nemamo sansu za promociju. Da li da ih pustimo da igraju? Ili da se izbace? Cijenim misljenja.
BakaPG
Jul 10, 2019
Miličko, pripuni baterije i vrati nam se oran za nove radne pobjede :-)
Beranac
Jul 10, 2019
Idem na godisnji, nece me biti do kraja Jula. Pozdrav!
Altro
Attività
Kako unaprijediti tim

Kako unaprijediti tim

Beranac | 8 apr 2018
Moje ideje sto ja mislim da bi mi individualno mogli uraditi da unaprijedimo tim. Ja licno trenutno radim na Svetskoj I Evropskoj ligi. Malo vremena provodim pokusavajuci da nadjem nove igrace zatim. Vaso - Prije jedno pet-sest mjeseci mi je poslao poruku da ce da radi na tome da dovede igrace u na stim. U roku of mjesec dana broj clanova nam je porastao za osam, a neki of tih igraca su odlicni I doprinose uspjesima tima. Blazo - Kao profesionalac medju amatere nadam se da moze...
Cilj za sezonu 2018

Cilj za sezonu 2018

Beranac | 8 apr 2018
Pozdrav svima Licno sam postavio tri cilja za nas tim u ovoj sezoni, 1) unapredjenje u E grupu svetske lige 2) dovodjenje jos tri-cetiri aktivna igraca I 3) zadrzavanje igraca kojih imamo I drzati ih aktivnim. 1) Sto se svetske lige tice mislim da imamo talenta da udjemo u veci rang. To nekako ide samo of sebe jer igraci daju sve of sebe I ove godine nas ne muce porazi "na satice". Ako nastavimo tako mislim da ce mo uspjeti u ovome 2) Ako udjemo u E grupu moramo imati 15 igraca samo da ...