Team Denmark

2.124 membri
29 nov 2008
1.968 eventi giocati

Team Denmark repræsenterer Danmark her på chess.com i World League, Chess960 World League samt European League 

World League og European League er inddelt i divisioner. Alle kan tilmelde sig landsholdskampe. Når to hold mødes, spiller den højeste ratede fra den ene land mod den højeste ratede fra det andet land, De næsthøjeste mødes og de tredje højeste mødes og så fremdeles. Tilmeld dig meget gerne, du bliver automatisk matched op med en modstander, der ligger omkring din egen rating, så det er ikke noget krav om, at man skal have en høj rating for at deltage - alle er velkomne, man skal blot gøre sit bedste.!

Vi spiller også forskellige interne turneringer for Team Danmark medlemmer og mange venskabskampe mod andre hold.

For medlemskab til Team Denmark kræves relation til Danmark samt, at man har spillet dagskak og ikke taber mange dagskakkampe på tid.  Medlemmer forventes at spille dagskak, og deltage i Team Denmarks holdmatcher. Spillere, som ikke tidligere har spillet dagskak eller har spillet under 10 dagskakkampe kan  tilmelde sig her:

Start med dagskak:

https://www.chess.com/tournament/start-med-dagskak-63/join/8498c3

Team Denmark Live har overtaget live aktiviteterne fra Team Denmark

https://www.chess.com/club/team-denmark-live/join

P.S. for at være sikker på optagelse i Team Denmark skal der være en rimelig sikkerhed for, at 10 spillede og ratede dagskakpartier opnås i løbet af forholdsvis kort tid.

En stor andel af dine seneste dagskakpartier må ikke være tabt på tid.

Amministratori