News

Fridman wint Lightning - filmpje!

PeterDoggers
| 0 | Chess Event Coverage
Dat de onverstoorbare Let en snelschaakspecialist Dani?ɬ´l Fridman (2562) met de zeer overtuigende score van 16 uit 17 in de finalegroep het vijfde CBP Lightning Chess Tournament op zijn naam heeft geschreven, staat inmiddels hier en daar te lezen. En zoals ik al aankondigde was ikzelf als toeschouwer aanwezig. Waarom ik niet meedeed, vroeg men steeds. Omdat het zo leuk is om naar te kijken, antwoordde ik steeds.

Door mijn rol als niet zo toevallige voorbijganger en blogger op sluwe wijze te combineren, kon ik ervoor zorgen dat deze weblog misschien wel een primeur heeft als het gaat om Nederlandse (internet)schaakjournalistiek. Zoals een moderne blog betaamt, kunt u namelijk van het spektakel meegenieten door middel van streaming video. Jawel!

In het filmpje zien we de partij Bosboom-Fridman, waarin de winnaar van vorig jaar het onderspit moest delven tegen de winnaar van dit jaar. (Hij doet het Internet Explorer en ook in Safari. Ik heb gemerkt dat er nogal wat mis gaat in Firefox - wordt aan gewerkt.) Later volgen meer filmpjes!
More from PeterDoggers
Gender Bias Research Shows Parents, Mentors Shortchange Girls’ Chess Potential

Gender Bias Research Shows Parents, Mentors Shortchange Girls’ Chess Potential

Nepomniachtchi Repeats Levitov Chess Week Victory

Nepomniachtchi Repeats Levitov Chess Week Victory