nie wiem wydaje mi się że zbieg okoliczności ale nie jestem pewny
Problem

Jeśli ranking się zgadza to zbieg okoliczności. Gdyby to ciebie rozłączało to byś ostatecznie stracił punkty a nie zyskał.
zbieg okoliczności, to się zdarza komuś się musiało zdarzyć 3 razy z rzędu padło na ciebie, to problem z siecią innych graczy
W moim przypadku jest dokładnie odwrotnie. Notorycznie tracę połączenie pomimo dobrego sygnału wifi. Kontaktowałem się już w tej sprawie z supportem, ale nic konkretnego nie usłyszałem. Na pierwszy rzut oka wygląda to tak, jakby gracz po prostu porzucił partię. Dzieje się to jednak mimowolnie a do tego najczęściej z wygrywającą pozycją. Utworzyłem nawet w bibliotece osobny folder z takimi partiami, było ich już łącznie kilkanaście. Jest to dosyć irytujące.

Odśwież wtedy stronę. Jeśli masz mikrozwieszkę po stronie routera, taka nawet na kilka ms to może coś takiego wywołać. Ale odświeżenie strony ponowi połączenie.

ogolnie zbieg okolicznosci bo jak jest taki komunikant to u przeciwnika wysiadl internet nie u ciebie wiec masz wszystko dobrze z kompem

To całkowicie normalne (mały zbieg okoliczności), dziwna teza, że to wina twojego komputera

strawberrycowchess ja też tak czasami i oni tylko wyłączają chessa i jak to nie jest to partia klubowa albo wybierana to będzie automatyczna wygrana
Mam pewien problem z graniem online, otóż dziś grałam z losowym przeciwnikiem - wszystko było w porządku, gdy nagle po stronie przeciwnika pokazał się komunikat że utracono u niego połączenie z siecią i po kilkunastu sekundach partia została automatycznie porzucona, dając mi zwycięstwo. Zagrałam więc kolejną partię z losową osobą i zdarzyło się to samo, co poprzednio - znów partia została poddana po jakimś czasie i wygrałam. A potem jeszcze kolejny raz tak się stało. Czy to zbieg okoliczności a może coś jest nie tak z moim komputerem? Sprawdzałam już swoje połączenie i wszystko było w porządku. Chociaż to chyba dziwne, że trzy razy pod rząd stała się ta sama rzecz.