Nytt projekt på gång

Nytt projekt på gång

jean-lucnahimana
jean-lucnahimana
Aug 10, 2017, 4:53 AM |
0

På senaste tiden har många frågat mig "Varför är du inaktiv?" och mitt svar har alltid varit, jo jag är upptagen med ett projekt. I denna blogg hade jag tänkt förklara mer djupgående om mitt hemliga projekt.

Det är nämligen så att jag har varit upptagen på sistone då jag är mitt uppe i att försöka göra en hemsida åt er som älskar schack. 

 

Jag känner att jag kan hjälpa många utav er att bli bättre schackspelare, bättre tänkare, bättre valgörare samt att kunna begripa taktiker såväl som att kunna begripa grundläggande schackmattmönster. Mitt mål är detta: Efter att ha gått med i mitt fack ska du utan tvekan ha blivit bättre än vad du var vid starten. 

 

Jag har därför ordnat en hemsida som är främst till för att tillfredställande era behov. Vare sig det är att förbättre eller att själv kunna undervisa andra elever. Min hemsida publiceras när som helst, det som kvarstår är namnet för hemsidan då jag inte riktigt kommit på ett lämpligt namn som kan locka människor. Samt har jag introt kvar, jag söker en person som kan hjälpa mig med detta. Bortsett från de nämda återstående problem är min sida snart publicerad. 

 

Jag vill att ni anmäler er redan idag på denna blogg. Om du känner att min hemsida väcker intresset tycker jag att du tar och kontaktar mig så fort som möjligt, och det kan du antingen göra på denna hemsida eller på min personliga mail: Seanolez@gmail.com, Om du känner dig frimodig kan du anmäla dig här på bloggen, genom att bara skriva "Jag är på" så sparar jag ditt namn och meddelar när hemsidan har lanserats. 

än en gång tack och hej, Med vänlig hälsning Jean-Luc