Malaysian Chess Federation

Kuala Lumpur
2.206
05.06.2020
0 (#47530)
0 (#44801)
JustFunGambit
vor 8 Stunden
https://www.chess.com/analysis/game/live/63683855301?tab=analysis
JustFunGambit
vor 8 Stunden
@NiceTea101 Aku main chess ikut cara pemikiran aku..TAPI robot menilai analisis permainan ikut pemikiran typical chess player..Formula algotima robotic yang diciptakan ole manusua mengatakan langkah aku sebagai "blunder" ...Ehh..robot giler..🤪😜😄
JustFunGambit
vor 8 Stunden
@NiceTea101 Hahaha..ko la bagi Queen ko dulu..
NiceTea101
vor 9 Stunden
Masa Mula makan lah kueen itu dulu,lebih susah pihak lawn nak main nanti
JustFunGambit
vor 9 Stunden
@AzwanHakim Pihak lawan biasa akan amek masa la nak paham sebab aku main bertahan je..Aku tengok lawan nak buat ape..Die makan, aku makan..Dah..Die tak makan, lagi aku suka..Aku suka bila keadaan jadi makin sakit kepala nak pikir..Haaa..tu best sbb aku rase aku spesis personaliti INTJ-T..
Mehr
Aktivität
1st NATIONAL INTER STATE ONLINE CHESS CHAMPIONSHIP 2020

1st NATIONAL INTER STATE ONLINE CHESS CHAMPIONSHIP 2020

mcfsec2020 | 04.07.2020
https://malaysiachess.org/1st-national-inter-state-online-chess-championship-2020/ Read all about it and contact your State Affiliates to join the event Mark the date - 25th July 2020. Closing Date is 18th July 2020
WELCOME to MALAYSIAN CHESS FEDERATION ONLINE CLUB

WELCOME to MALAYSIAN CHESS FEDERATION ONLINE CLUB

mcfsec2020 | 10.06.2020
Thank you everyone for joining the Malaysian Chess Federation club in chess.com We are looking to organize more online activities and look forward to your active participation. Let's make it happen!