برنامه کامل لیگ جهانی والیبال 2014

Sort:
robert8867

kheili behtar az in harfa boodim

tabrik be hame

ishala bazi haye too Tehran ham hamin shekli bashim

fekr konam 4 ta bazie sanginemoon tamoom shod

6 ta bazi to Tehran bayad rahat betoonim emtiaz begirim az har 3 ta team

Somayeh_Kh

تبریک:)))

ARASHSHAHROKH80

تکرار حماسه در ازادی

ایران 3            برزیل 2

ایران هم اکنون در رده دوم گروه ا قرار گرفته و شانس زیادی برای صعود به مرحله ی بعد دارد

تـــــــــــــــــــــــــــبـــــــــــــــریک

robert8867

tabrik... kheili khoob bood... inja ke bazia kheili dire, vali dige arzesh dasht adam ta 3 beshine... alan 4 sobhe... kheili chasbid in bord

ARASHSHAHROKH80

واقعا خیلی می چسبه

یک بازی عالی در برابر پر افتخارترین تیم لیگ چهانی و تیم اول رده بندی

FIVB

اگر یک شنبه بتونیم 3 امتیاز بگیریم عالی می شه

robert8867

ishala ke migirim.. az Italy ham betoonim 2 ta 3-1 ya 2 ta 3-2 begirim ham khoobe... mimoone lahestan ke fekr konam betoonim az 4 bazi 3 tasho bebarim

ARASHSHAHROKH80

تیم بازی به بازی داره بهتر میشه

اما ایتالیا این فصل عالی کار کرده و بدون شکسته باید ببینیم در جهنم ازادی چی کار میکنن

امیدوارم از لهستان 5 تا 8 امتیاز بگیریم در مجموع 4 بازی

Somayeh_Kh

منم برد دیشب تیم را به همه تبریک می گم ایشالا با اقتدار بقیه بازیها را پیش بریم

ARASHSHAHROKH80

ایران بهترین فرصت را با باخت مقابل برزیل از دست داد و ایتالیا با تیم دوم خود مقابل لهستان باخت تا این تیم 8 امتیازی شود و در مکان دوم قرار گیرد

robert8867

eshkal nadare... age Italy ba teame dovomesh jeloye ma bazi kone rahat 5 ya hata 6 emtiazo kamel migirim azashoon

ARASHSHAHROKH80

جدول ليگ جهاني واليبال گروه A

ردیف

تیم

بازی ها

1

ایتالیا

8

19

2

لهستان

6

8

3

برزیل

8

8

4

ایران

6

7

ARASHSHAHROKH80

بله چون ایتالیا خیلالش راحته ممکنه در مقابل ما هم از تیم دومش استفاده کنه که راحت 6 امتیازو میگیریم البته اگر تیم دومش به تهران بیاد

robert8867

ولی‌ احساس می‌کنم به تیم اولش استراحت داده تا تو مسافرت خسته نشن و با اونا بیاد تهران.. با ۱ تیر ۴-۵ تا نشون رو می‌زنه... هم اونا رو ۲ تا بازی استراحت داد، هم تیم دومش تجربه‌ بازی تو لیگ جهانی‌ پیدا کرد، هم تیم ۱ اگه بیاد تهران زیاد خسته نیست... آخرش هم اینکه اگه تیم ۱ بیاد، از عمد آورده چون نمیخواد از شرایط مسابقه دور بشن نه به خاطره اینکه از عمد بخواد امتیاز بده به لهستان
یه جورایی خیلی‌ منطقی‌ به نظر میاد اگه این کارو انجام بده
البته همین الانش تو فیسبوک، همه دارن میگن ایتالیا نامردی کرده و می‌خواد ایران حذف بشه... از این حرفای بچه گانه واقعا

Somayeh_Kh

منم مطمئنم ایتالیا با تیم اصلیش میاد تهران چون قبلا یک بار به تیم ایران باخته و دیگه نمی گذاره باخت دفعه قبل تکرار بشه

ARASHSHAHROKH80

دقیقا با شما دوستان موافقم ، ایتالیا حرفه ای عمل کرد

ARASHSHAHROKH80

یادمه تیم فوتبال در استانه مسابقات انتخابی المپیک به بازی های غرب اسیا اعزام شد بعد عادل فردوسی پور در برنامه نود از کفاشیان پرسید: بهتر نبود بجای تیم اصلی تیم امید اعزام می شد تا هم تجربه کسب کنن هم مسابقات لیگ تعطیل نشه اقای همیشه خندان فوتبال ایران جواب غیر منطقی داد .بعد عادل گفت نتیجه نگرفتن تو این مسابقات زیاد مهم نیست مهم اینه که تیم امید ما یه محک جدی می خوره . ولی کفاشیان باز زیر بار نرفت و نتیجه شو دیدیم تیم امید حذف شد فقط بخاطر عدم توجه و نتیجه گرفتن تحت هر شرایطی.این کار ایتالیا رو من تحسین می کنم شاید در لیگ جهانی فصل بعد همین تیم دوم ایتالیا با تجربه تر بازی کنن و حضوری خوب داشته باشن .کلا در چند سال اخیر تیم های والیبال و بسکتبال ما با همین طرز تفکر تونستند پیشرفت چشمگیری داشته باشند و هردو تیم در ماه های اینده به مسابقات جام جهانی اعزام می شوند . جالبه ما در جام جهانی والیبال با همین تیم برزیل همگروه هستیم و با اطلاعاتی که در این 4 بازی ازشون کسب کردیم می تونیم عملکرد بهتری داشته باشیم . والیبال و بسکتبال در حال پیشرفت هستند ولی فوتبال ما از همه عقبه همش حاشه، پول های کلان و برنامه ریزی نادرست فوتبال ایران را متزلزل کرده است

robert8867

من یه سوال برام پیش اومده. فرق جام جهانی‌ با لیگ جهانی‌ با المپیک چیه ؟ الان فوتبال هم المپیک هست هم جام جهانی‌ ولی‌ همه جام جهانی‌ براشون مهمه و در المپیک از تیم‌های پایه یا به اصطلاح همون امید استفاده می‌کنن که قراره جای تیم بزرگسالان رو بگیره در آینده. ولی‌ تو والیبال من هنوز فرق این ۳ تا رو نفهمیدم

ARASHSHAHROKH80

خوب صد البته ارزوی هرکشوری شرکت در المپیک اهمیت زیادی دارد ودر ان تیم های بیشتری شرکت دارن ولی در لیگ جهانی فقط 20 تیم  برتر رده بندی 

FIVB

میتونن حضور پیدا کنن 16 تیم اول مستقیم به لیگ جهانی راه پیدا میکنن و 4 تیم بصورت پلی اف رفت و برگشت به این مسابقات راه پیدا می کنن البته امسال کمی فرق کرده که اطلاع ندارم

در جام جهانی مثل فوتبال مسابقات انتخابی وجود داره که سهم هر قاره مشخصه و تیم های رده های پایین تر هم میتونن شرکت کنن و از نظر کیفیت از لیگ جهانی پایین تره

این ها اطلاعات بنده است سعی می کنم با تحقیق بیشتر جواب درست و کامل شما رو بدم

robert8867

ممنون آقا آرش.. خیلی‌ مختصر، مفید و کامل بود... آخه من هر چی‌ فکر می‌کردم دیدم هم تو لیگ جهانی‌، هم جام جهانی‌ و هم المپیک ما باز با همین تیم‌های تکراری مسابقه می‌دیم.. خوب فایده ش چیه این همه مسابقه فقط با همین تیم ها

راستی‌ خطای آرایش تیمی هم میدونین جریانش چیه ؟

ARASHSHAHROKH80

من هم زیاد در مورد این اطلاع زیادی ندارم رفتم در سایت های گوناگون سرچ کردم هیچ چیزی پیدا نکردم

ولی چیزی که خودم می دونم میگم

ارایش تیمی : وقتی بازی شروع می شه سرمربی اسامی بازیکنان وپست ها و وظایف اون ها رو به داور میگن ولی چون تعداد تعویض ها زیاد است ممکنه بازیکنی از اون منطقه تعیین شده خارخ بشه و داور دوم خطای ارایش تیمی رو اعلام می کنه