Mësoni dhe përmirësoni lojën tuaj të shahut

Mësoni dhe përmirësoni lojën tuaj të shahut

Chess.com do ju ndihmojë të përmirësoheni në shah. Ne kemi disa vegla mësimore që do ju mësojnë për hapjen, strategjitë, taktikat dhe fundlojën. Jepini ca kohë dhe do shihni vlerësimin tuaj të rritet!

Mësime online shahu

Mësime online shahu

Përmirësoni shahun me mësime nga trajnerët me të mirë! Merrni reagime në çdo lëvizje të mundshme që të mësoni si të mendoni.

Videot e shahut

Videot e shahut

Shikoni se si grandmasterat zbavitës shpjegojnë konceptet e shahut dhe lojërat me histori argëtuese dhe detaje të mrekullueshme.

Trajneri i taktikave

Trajneri i taktikave

Përmirësimi te taktikat është një nga mënyrat më të shpejta e të lehta që të përmirësoni lojën tuaj. Më tepër se 50,000 ushtrime shahu.

Eksplorues hapjesh

Eksplorues hapjesh

Kërkoni midis miliona lojërave të luajtura nga lojtarët më të mirë dhe shikoni hapjet dhe lëvizjet më popullore.

Analiza e kompjuterit

Analiza e kompjuterit

Çuditesh si e humbe lojën? Kompjuterat tanë analizojnë lojën tuaj dhe ju tregojnë gabimet e bëra nga të dy lojtarët!

Studioni pozicionet e shahut

Studioni pozicionet e shahut

Të gjithë lojtarët e mirë dinë si të dallojnë pikat dhe pozicionet kyçe që shfaqen në lojërat e tyre. Filloni të praktikoheni!

Çfarë është Chess.com?