Luani shah

Luani shah

Në Chess.com ju mund të luani shah kudo, kurdo, në çdo mënyrë. Çdo ditë, lojtarë nga e gjithë bota luajnë mbi 1 milion lojë shahu nga shtëpia, puna dhe kur janë në lëvizje. Shijoje shahun sipas mënyrës tënde!

Shah live

Shah live

Luani shah online në çdo shfletues! Luani 1 minutë plumb deri në lojëra 2 orëshe me 20,000+ lojtarë online.

Shah ditor (Korrespondencë)

Shah ditor (Korrespondencë)

Luani shah sipas dëshirës, sa lojëra të doni. Bëni një lëvizje dhe më pas do njoftoheni me një alarm kur të jetë rradha juaj përsëri.

Shah kundër kompjuterit

Shah kundër kompjuterit

Mendoni se mund të mundni kompjuterin? Luani shah kundër kompjuterit në nivele të ndryshme nga fillestar në master.

Turne shahu online

Turne shahu online

Ju nuk e dini sa mirë (apo keq!) jeni deri sa të jeni ndeshur me lojtarë të tjerë. Merrni pjesë në turne dhe zbulojeni!

Shah në Android

Shah në Android

Merrni Chess.com kudo në telefonin apo tabletën tuaj Android! Shkarkoni app-in falas nga Google Play.

Shah 960

Shah 960

Doni shahun por urreni të mbani mend hapjet? Luani Shah960 (njihet edhe si Fischer Random)!

Shah Bughouse

Shah Bughouse

Shahu i dyshes, njihet ndryshe si "Bughouse", luhet nga katër lojëtarë ndarë në dy skuadra dyshe të cilët luajnë në dy tabela të ndryshme!

Shah 3D

Shah 3D

Shijoni një lojë shahu tre dimensionale me tabelë 3D që mund të rrotullohet, ngrihet dhe të jep ndjesinë e një tabele reale shahu!

Çfarë është Chess.com?