x
Shah - Luaj & Mëso

Chess.com

FALAS - në Google Play

FALAS - në Win Phone Store

Shiko

Luaj shah në iPhone ose iPad

Shkarkoni sot app-in tonë falas të shahut për pajisjet iOS. App-i ynë me 5 yje shijohet nga miliona lojtarë shahu në të gjithë botën. Mund të luani, mësoni apo shpërndani lojërat tuaja të shahut kudo!

App-i më i mirë i shahut në treg

nga K_27_Daily

Nëse interesoheni të mësoni lojën e mrekullueshme të shahut, ose dini si të luani, atëhere ky është app-i për ju! Dizajni është i përsosur... Ky është një nga app-et më të mirë që kam shkarkuar ndonjëherë. 10/10 ja rekomandoj kujtdo të interesuar për shahun!

Më i mirë se shahu i kompjuterit

nga Jack Attack

E dua këtë app. Fillova menjëherë pas dy ditësh të përmirësoja lojën time në mënyrë drastike. Mësimet ju ndihmojnë të kuptoni më mirë lojën dhe si ta luani, ushtrimet ditore dhe taktikat gjithashtu ju ndihmojnë të kuptoni lëvizjet kryesore….. Meqënëse falas, ky app është i DOMOSDOSHËM.

App i domosdoshëm

nga Bluecollardjunkman

Nëse e doni lojën e shahut, ky është një app i domosdoshëm. Luani kurdo me njerëz realë nga e gjithë bota…. App-i ka qindra mësime, taktika dhe shumë vegla të përdorshme. Ky është bërë app-i im i preferuar. Shkarkojeni dhe shijojeni!

Perfekt

nga IanBoBian

E thënë thjeshtë, ky app është perfekt për fillestarët, lojtarët mesatar dhe ekspertë të shahut. Luani shah më këdo në botë dhe gjithashtu përfitoni aftësitë e nevojshme për tu ndjerë rehat në një lojë të plotë shahu. Ky app është i domosdoshëm. SHKARKOJENI TANI!

Mënyrë e shkëlqyer për të mësuar dhe përmirësuar!

nga slhumph

Chess.com ka një sit shumë të mirë me mijëra burime për lojtarët e të gjitha niveleve. Ky app sjell shumicën e këtyre burimeve në celularin tuaj. Një menyrë e shkëlqyer për të mësuar dhe përmirësuar shahun.

Student i lojës

nga The PAWNSTORMER

Jo vetëm i shkëlqyer për lojën, por mesimet falas, artikujt, videot dhe ushtrimet ditore janë ato që kanë nevojë lojtarët e rinj të shahut që të futen në lojë dhe të bëhen lojtarët më të mirë. App i shkëlqyer për fillestarët dhe klubet e shahut!

Në linjë tani