x
Shah - Luaj & Mëso

Chess.com

FALAS - në Google Play

FALAS - në Win Phone Store

Shiko

Luaj shah në telefon Windows

Luani shah në app-in falas të Chess.com për telefona Windows. Mund të luani një lojë në nivelin tuaj dhe sipas qejfit me lojtarë nga e gjithë bota, si dhe mësoni si të përmirësoni lojën tuaj me mjetet më të mira të mundshme për trajnim shahu.

App i shkëlqyer. Shumë argëtim dhe të mëson si të luash shah...gjë shumë e mirë sepse mua më duhet ndihmë!

– Ambar

App i shkëlqyer. Shumë i efektshëm dhe miqësor. Jam shumë e lumtur që ia doli të jetë edhe në telefonat windows.

– marshall

Nëse doni shahun, app-i për ju! 5 yje nga 5.

– RJ

App i shkëlqyer që ka çdo gjë që dua nga siti.

– john

I mirë, mund të luash me shokët për periudha të gjata kohe ose shah të shpejtë. E dua shumë këtë app.

– austin

Faleminderit që e keni zhvilluar edhe për telefonat Windows dhe që e përditësoni rregullisht! App-i më i mirë i shahut për telefonat Windows.

– Abdulaziz

Në linjë tani