ETVAS online mestaruus 2019

Start Date: Jan 18, 2019

Finish Date: Oct 1, 2019

Time Control
Players
Games Rated
Avg Rating
Rating Range
Points Available
Max Group Size
Complete
# Advance
Round
Simultaneous Games
Completed Games
Tie Breaks
Remaining Games
Max Avg. Time/Move
# of Timeouts
Biggest Upset

EtVaS online mestaruus 2019 -turnaus käynnistyy pian! Pelaamme tutulla miettimisajalla 3 vuorokautta/siirto, jokainen jokaista vastaan molemmilla väreillä (yksi peli kerrallaan per vastustaja käynnissä). Loma-aikaa saa käyttää chess.com:in rajoitusten mukaan, klikkaattehan aina itsenne lomalle tarpeen mukaan jos ette ole premium-jäsen joilla lomamoodi menee päälle automaattisesti. Säännöt muuten vanhat tutut, eli tietokoneen käyttö kielletty, avauskirjastojen ja loppupelitietokantojen käyttö kielletty, kaverilta neuvojen kysyminen kielletty, eli luomushakkia parhaimmillaan! Sovitaan tarkemmat detaljit osallistujien kesken!

Announcements

Turnaus alkaa!

JuhaP | Jan 18, 2019, 12:50 AM

Mukana 6 pelaajaa. Käynnissä yksi peli kerrallaan jokaista vastustajaa vastaan, ja pelin päätyttyä alkaa välittömästi toinen kääntövärein.

Tietokoneen, kirjallisuuden, tietokantojen ja kaverien neuvojen käyttö on kielletty. Siirtoja ja omia analyyseja saa tallentaa sähköisesti.

Muistakaa klikata itsenne lomalle jos ette ehdi siirtää 3 vuorokauden kuluessa, tai muuten häviää pelin! Premium jäsenillä loma menee päälle automaattisesti.

Kannattaa myös käyttää ns. ehdollisia siirtoja pelin nopeuttamiseksi. Oman siirron jälkeen voi siis ennakoida vastustajan siirron/siirtoja, ja syöttää valmiiksi oman seuraavan siirron/siirtoja. Esimerkki: avaan 1. e4, ja samalla syötän seuraavat: jos 1. … e5 niin 2. Rf3 TAI jos 1. … d5 niin 2. exd5.