Forums

Puzzle battle not working

f169

Usually takes 5, 10 secs at most, to find opponent.  Now keeps searching for match for 5 mins without finding one. No prob with my ISP or other functions on site. Was working fine last night.  Guess I should not complain since non-paying member and admins have kept it free for longer than first "two weeks" offered.

Anyone else?

Skaj85

Sometimes this happens. How is your tournament? Will you play with me?

f169

Hey, Skaj, I did win my first bracket against much better players, then tanked. Playing 8 games 1day-per-move is not for me. Gonna stick with 3day move team matches from now on, and need to catch up on challenges from friends.

TheChessChannel_YT

I am a premium member but it takes 5 min to get a player sad.png

f169
ashwin257922 wrote:

I am a premium member but it takes 5 min to get a player

I noticed that the popularity really seems to have fallen about 4-6 mos after they made it free for all members for a month due to Cvid lockdown.  But when I first joined a few years ago seemed to be LOTS of newbies doing it, only too 3-4 secs to get matched, Don't think it's any kind of glitch now, as when I made this original post.

lclrrt

My puzzle battle option disappeared this morning! Is it no longer free?

greggoals1

No, I'm have a Diamond subscription and it disapears too. Apparenty, they are working for some improvements and thé blocked it for a while...

Martin_Stahl
lclrrt wrote:

My puzzle battle option disappeared this morning! Is it no longer free?

 

There was a major bug for that feature on the Android app so it was temporarily removed.

Ajatsatru

Yes, it would count it a battle fought even if you cancel it when opponents don't show up. But I'm a free member, so no complaints.

lclrrt

Thanks for responding! Just tonight, my puzzle battle has returned and I am grateful - I enjoy it so much!

MAJESTIC555

I don't know why but when I play puzzle battle even if I solve more puzzle than my opponent my rating decrease and it says you lost it had happened 3 times continuously

Fng

It happened twice in a row to me as well. I completed more puzzles and it counted as lost...

Martin_Stahl
Fng wrote:

It happened twice in a row to me as well. I completed more puzzles and it counted as lost...

 

It should be fixed in the newest app version. You should upgrade.

ninjaswat
Martin_Stahl wrote:
Fng wrote:

It happened twice in a row to me as well. I completed more puzzles and it counted as lost...

 

It should be fixed in the newest app version. You should upgrade.

Does it still work on the browser version? (I'm on a computer rn)

Martin_Stahl
ninjaswat wrote:
Martin_Stahl wrote:
Fng wrote:

It happened twice in a row to me as well. I completed more puzzles and it counted as lost...

 

It should be fixed in the newest app version. You should upgrade.

Does it still work on the browser version? (I'm on a computer rn)

 

As far as I'm aware, there was only a bug in the Android app.

f169

It worked fine for me in Firefox/Win10 on dece Lenovo laptop when I first saw recent post. Freebie user, but don't use the feature much anymore. Interesting that this post came back to life just after I made another, rare, post about what I wrongly thought was a prob w/ missing piece.