Why do I sometimes not get a message that my opponent is no longer in my game.

Possumtime

Sometimes I'll play a game and afterwards I'll challenge my opponent to a rematch. Usually they accept, decline or I'll get a message that they have left the chat. But sometimes it shows neither of these messages. But then I find out that they already moved onto a new game and I've been sitting there, waiting for their response which will never come. Is this a bug or something? 

notmtwain

Possumtime wrote:

Sometimes I'll play a game and afterwards I'll challenge my opponent to a rematch. Usually they accept, decline or I'll get a message that they have left the chat. But sometimes it shows neither of these messages. But then I find out that they already moved onto a new game and I've been sitting there, waiting for their response which will never come. Is this a bug or something? 

Sadly, when games end, people leave.

Sometimes, they don't say goodbye.

You are not the first to come to the forum demanding ... justice.

 

Possumtime

I don't mind people leaving. I mind not getting notified that they have left.

notmtwain
Possumtime wrote:

I don't mind people leaving. I mind not getting notified that they have left.

Reportedly, it's a web thing. 

They don't even notify us when we've left.

Possumtime

Ah ok. Well it's kind of annoying. I hope they fix it.

notmtwain
Possumtime wrote:

Ah ok. Well it's kind of annoying. I hope they fix it.

I don't think they can without changing the website design.  They would need to have everyone use a memory resident client to monitor where someone is.

I am not an expert in such things but I guess it would have its own pluses and minuses.

Possumtime

Most of the time when someone leaves you simply see a message stating "X has left the chat." so clearly it's already implemented. It's just that apparently there's a way that people can start a new game without having that message pop up. I doubt it would take a redesign of the website to fix that.

Possumtime

I'm still getting this bug regularly. Anyone else get this too?