Aplikacioni më i mirë për Android

Merrni Chess.com si një aplikacion shahu falas në pajisjen tuaj Android. Lojtarë shahu nga e gjithë bota po luajnë dhe po mësojnë shah me aplikacionin tonë prej 4.5 yjesh, që është shkarkuar miliona herë.

Screenshots

E dua shumë!

nga Amith Raravi

App-i më i mirë për të luajtur shah. Gjetja e kundërshtarit online është brilante. App-i ka akses në ushtrime dhe mësime të lezetshme për tërë tipet e lojtarëve. Të mban në formë me taktika! Shumë i rekomanduar!! PS. Unë jam gjithashtu i abonuar. I dua shumë veçoritë shtesë.

Më i miri që kam provuar

nga Nj Tobias

Ky është app-i më i mirë nga të gjithë app-et e tjerë që kam provuar për mësimin e shahut. U abonova tek ky për shkak të qartësisë dhe efektshmërisë së mësimeve të cilat përdorin gjuhë përpiktë dhe të ngjeshur e kombinuar me stërvitje, të cilat gradualisht ndërtojnë aftësitë e përdoruesit.

App-i më i mirë

nga YesSiOui MC

Ky i ka të gjitha: për lojë ka nivel pikësh që të të gjej një kundërshtar të denjë kur luan online, dhe kur zgjedh ndeshje 5/10 min nisni një ndeshje brenda 1-5 sekondave. Gjithashtu, mund të bëni ndeshje nga e njëjta pajisje kunder një AI tëpër njerëzor.

Shumë i këndshëm

nga David Retherford

Ky app është shumë i mirë, ushtrimet janë konçize dhe shumë të mira për ngacmimin e trurit. Mësimet e ndajnë lojën në një mënyrë që s'e kam parë në asnjë aplikacion tjetër. Ka shumë argëtim dhe ua rekomandoj kujtdo të interesuar për shahun, pavarësisht nivelit.

Thjesht i shkëlqyer

nga Austin Durham

Kam 5 vjet që luaj këtu dhe është gjithmonë perfekte. Kam ndërruar të paktën nja 8-9 telefona, por pavarësisht telefonit, çdo gjë ka funksionuar shkëlqyer. Dhe kjo përkthehet për mua të mundësh njerëz nga gjithë bota. Pavarësisht situatës. Faleminderit djema. Punë e paqme.

App shahu tull fare

nga Rahul Agrawal

Kam mbi 3 vjet që e përdor. Dizajn shumë i mrekullueshëm dhe lehtësisht i përshtatshëm. Lojtarë me mend. Analiza është bërë falas, gjë e mirë pasi tregon linja të ndryshme që mund të ishin luajtur. S'ka reklama apo postime koti.

Çfarë është Chess.com?