Aplikacioni më i mirë për iOS / iPhone / iPad

Shkarkoni sot app-in tonë falas të shahut për pajisjet iOS. App-i ynë me 5 yje shijohet nga miliona lojtarë shahu në të gjithë botën. Mund të luani, mësoni apo shpërndani lojërat tuaja të shahut kudo!

Screenshots

Loja vazhdon!

nga CDScheno

E kam pasur këtë aplikacion për dy muaj: e dua. Probleme rrallëherë; GJITHMONË një lojë. Enigma dhe ushtrime ditore. Ka mësime për të gjitha nivelet të mbushuara me strategji dhe këshilla të vlefshme. Nuk mund të imagjinoj se si dikush mund të gjej probleme me këtë aplikacion: s'ka më të mirë.

Shah Madhështor për me vete

nga Kat01523

Është një aplikacion i shkëlqyer për me vete. Më pëlqen që luan akoma lojën edhe jashtë shtëpisë. Argëtuese gjithashtu janë dhe bisedat e të shikimet e ndeshjeve të të tjerëve. Gjithashtu, një aplikacion i shkëlqyer dhe për fillestarët!

Aplikacioni më i mirë i shahut deri më sot

nga SpecterWolf

Jo vetëm që mund të luani shah, por mund ta luani si të doni! Mijëra tema nga të cilat mund të zgjidhni për tabelën dhe gurët. Janë me qindra mësime që ju ndihmojnë të përmirësoheni në shah! Zakonisht unë nuk shkruaj komente, por zhvilluesit e këtij aplikacioni e meritojnë!

I mrekullueshëm

nga Ankit

Ky është një aplikacion i mrekullueshëm për të gjithë nivelet e lojëtarëve. Ky aplikacion ju lejon të luani me sa e sa lojëtarë nga e gjithë bota. Fantastike, bravo!

Lojëtar i ri

nga jessewmartin

Vendosa të nis shahun këtë vit dhe jam shumë i gëzuar me Chess.com… Nuk kam arsye të kërkoj për aplikacion tjetër. Ky ka çdogjë që më duhet të luaj, mësoj dhe të përmirësohem. Tani luaj çdo ditë.

Sinqerisht, $7-shi më me mend që shpenzova këtë muaj

nga 123456789013382

App i mrekullueshëm shahu. Jam në këtë app për më pak se një vit tashmë dhe kam përmirësuar Elo-n time nga 670 në 1004 duke përdorur taktika dhe analiza kompjuterike.

Çfarë është Chess.com?