Artikuj
Artikuj
Vendi më i mirë për të luajtur shah online

Vendi më i mirë për të luajtur shah online

CHESScom
| 25 | Për fillestarë

A po kërkoni një vend ku mund të shijoni një lojë të këndshme shahu? Ndoshta po pyesni veten: Cili është vendi më i mirë për të luajtur shah online?

Chess.com është vendi më i mirë për të luajtur shah online. Serveri yne live ka të gjitha veçoritë që mund të dëshironit ndonjëherë:

1. Shumicën e lojëtarëve

Chess.com ka dukshëm numrin më të madh të lojëtarëve online në çdo moment. Pavarësisht nëse jeni fillestar, një lojëtar klubi me eksperiencë, apo një mjeshtër shahu, do të gjeni lojëra shpejt dhe me kundërshtar të kombinuar mirë.

null

2. Ndërfaqja më e mirë online

Chess.com ka një nderfaqe të bukur, të lehtë dhe moderne për shahun. Ka çdo gjë që ju duhet dhe asgjë kot. Luani me një shok ose hapni një sfidë. Bisedoni me miqtë dhe kundërshtarët tuaj. Ndiqni lojëtarët më të mirë. Rishikoni lojërat në tabelën e analizës. Opsionet janë pa fund!

Doni të personalizoni eksperiencëne e lojës? Chess.com ofron një pafundësi temash dhe shumë persnalizime të ndërfaqes së lojës.

null

3. Shumë kontrolle kohe dhe variante

Chess.com ju lë të luani shah sipas mënyrës suaj duke ju ofruar kontroll kohe nga 10 sekonda për lojë në shumë ditë! Keni gjithmonë kohë për të luajtur shah në Chess.com.

null

4. Turnetë

A doni ta ngrini stekën? Provoni një turne! Turnetë tona falas ju lejojnë të masni aftësitë tuaja ndaj një rangu lojëtarësh, duke luftuar për të kapur majën e pikëve. Me turnetë e formave të ndryshme dhe kontrollet e kohës që fillojnë çdo pak minuta, ka gjithmonë një vend për të konkuruar.

null

5. Modeli i fokusuar

Nuk doni asnjë shpërqëndrim ndërsa luani? Përdorni modelin tonë popullor të fokusit për t'u përqëndruar tek ajo që ka vërtetë rëndësi: ju, kundërshtari juaj, tabela dhe ora. Thjesht shtypni butonin "Z" për t'u futur ne modelin e fokusuar të lojës suaj.

null

6. Sistemi më i mirë i lojës së ndershme

Nuk ka asgjë më keq sesa ajo ndjenja kurioze që kundërshtari juaj nuk është tamam njeri. Chess.com ka një skuadër profesionistësh të dedikuar që të sigurohen që asnjë lojtar nuk përdor ndihmë nga jashtë.

Sistemi ynë i lojës së ndershme penalizon gjithashtu lojëtarët që ikin nga loja, zvarrisin lojën apo kanë sjellje të bezdisshme. Ne jemi të dedikuar që të sigurohemi që të gjithë lojëtarët po shijojnë një lojë të këndshme dhe të ndershme.

Nëse jeni gati të luani shah online, regjistrohuni në Chess.com!

Me shumë se CHESScom
Si të luash Shah - Rregullat + 7 Hapat e Parë

Si të luash Shah - Rregullat + 7 Hapat e Parë

10 Kurthet më të Mira të Shahut

10 Kurthet më të Mira të Shahut