Samoa Amerikane Samoa Amerikane
Anguilë Anguilë
Antigua e Barbuda Antigua e Barbuda
Butan Butan
Ishujt e Virgjër Britanikë Ishujt e Virgjër Britanikë
Burkina-Faso Burkina-Faso
Burundi Burundi
Republika e Afrikës Qendrore Republika e Afrikës Qendrore
Çad Çad
Taipei Kinez Taipei Kinez
Kongo-Brazavilë Kongo-Brazavilë
Dominikë Dominikë
Guineja Ekuatoriale Guineja Ekuatoriale
Eritre Eritre
Bashkimi Evropian Bashkimi Evropian
Ishujt Falkland Ishujt Falkland
Polinezia Franceze Polinezia Franceze
Gabon Gabon
Granadë Granadë
Guadelupë Guadelupë
Guine Guine
Guine-Bisau Guine-Bisau
Guajanë Guajanë
Côte d’Ivoire Côte d’Ivoire
Xhersej Xhersej
Laos Laos
Lihtenshtajn Lihtenshtajn
Mali Mali
Majotë Majotë
Montserat Montserat
Nauru Nauru
Niue Niue
Palau Palau
Reunion Reunion
Shën-Vincent dhe Grenadine Shën-Vincent dhe Grenadine
Samoa Samoa
Senegal Senegal
Sierra-Leone Sierra-Leone
Sint-Marten Sint-Marten
Ishujt Solomon Ishujt Solomon
Somali Somali
Sudani i Jugut Sudani i Jugut
The Gambia The Gambia
Tonga Tonga
Tuvalu Tuvalu