x
Shah - Luaj & Mëso

Chess.com

FALAS - në Google Play

FALAS - në Win Phone Store

Shiko

Hapje shahu

Kërkoni mes më shumë se 3 000 linje hapjeje për të gjetur hapjen perfekte për ju. Eksploroni variacionet e hapjeve dhe gjeni hapjet e mjeshtrave që t'i studioni.

1. e4

1. d4

Other

Në linjë tani