Artikuj
Artikuj
Cili është siti më i mirë për shah?

Cili është siti më i mirë për shah?

CHESScom
| 56 | Për fillestarë

Ka shumë site shahu ku mund të luani dhe mësoni shah, por cilin do zgjidhni? Siti më i mirë është Chess.com!

Ja përse ju duhet të zgjidhni Chess.com si shtëpinë tuaj online të shahut:

1. Chess.com ka lojëtarët më të shumtë online.

Nëse po kërkoni një lojë të shpejtë me dikë në nivelin tuaj dhe kontrollin tuaj të preferuar të kohës, do gjeni shumicën e kundërshtarëve në Chess.com. Chess.com ka gjithashtu rregulloren më të fortë të lojës së rregullt për t'u siguruar që të keni një lojë të ndershme dhe të këndshme.

Chess.com Members Online

2. Chess.comj ka mjetet e trajnimit më të mira.

Nëse doni të përmirësoni lojën, nuk mund të gjeni askund më shumë përmbajtje online.

  • Përmirësoni taktikat që të mos ju humb asnjë mundësi.
  • Lexoni artikujt nga trajnerët më të mirë të shahut në botë që të thelloni njohurine tuaj me strategji dhe histori.
  • Ndiqni lajmet që të jeni gjithmonë të informuar me lojëtarët më të mirë dhe eventet më të mëdha të shahut.
  • Mësoni në mënyrë interaktive me mësimet.
  • Shikoni videot nga autorët më të mrekullueshëm për një dozë të madhe njohurie për tema të ndryshme të shahut.
  • Testoni njohuritë tuaja me ushtrimet.

Chess.com ka material informues pa fund për shahun dhe instruksione.

65,000+ Tactics On Chess.com

3. Lojëtarët më të mirë në botë luajnë në Chess.com.

Nëse është PRO Chess League, Speed Chess Championship, apo thjeshtë lojëra miqësore, do të gjeni rregullisht lojëtarët më të mirë në botë që ndeshen në Chess.com. Ndiqni lojërat e tyre në serverin tonë live dhe mrekullohuni ndërsa mësoni nga lojërat e tyre të pabesueshme.

Magnus Carlsen Plays On Chess.com

4. Chess.co ka komunitetin më të madh aktiv të shahut.

Nëse doni të flisni për shahun, bashkohuni një klubi, konkuroni si skuadër ose takoni miq të rinj, pastaj Chess.com është për ju. Ka më shumë lojëtarë online dhe nëpër forume se kudo tjetër. Bëhuni pjesë e komunitetit më të madh online të shahut!

5. Chess.com ka aplikacionet më të mira të shahut.

Doni të luani kur jeni në lëvizje? Me Chess.com, nuk është e nevojshme të jeni të lidhur pas kompjuterit apo laptopit. Shkarkoni aplikacionet e Chess.com dhe luani lojëra, zgjidhni ushtrime, shikoni video e shumë të tjera nga telefoni apo tableta juaj.

Play On Chess.com's Mobile Apps

Nëse nuk keni akoma llogari Chess.com, regjistrohuni sot.

Me shumë se CHESScom
Si të luash Shah - Rregullat + 7 Hapat e Parë

Si të luash Shah - Rregullat + 7 Hapat e Parë

10 Kurthet më të Mira të Shahut

10 Kurthet më të Mira të Shahut