Marrveshje mirkuptimi

Teksti i mëposhtëm është vetëm një përkthim informues. Versioni ligjor i vlefshëm është i mundur nëAnglisht.
Data e efektit: April 21, 2022

Chess.com ka përgjegjësinë të mbajë një platformë të pastër dhe të ndershme për lojtarët e shahut në të gjithë botën. Ne rezervojmë të drejtën për të monitoruar të gjitha lojërat e shahut të luajtura në platformën tonë. Ne kemi të drejtën për të modifikuar këtë politikë në çdo kohë pa njoftim për ju. Ju lutemi shikoni Marrëveshjen tonë të Përdoruesit për më shumë informacion në lidhje me zbatimin e politikës së lojës së ndershme.

 • Të gjitha lëvizjet tuaja duhet të jenë vetjake
 • Mos bëj me hile në asnjë mënyrë
 • Mos merrni ndihmë nga ndonjë person tjetër, përfshirë prindërit, miqtë, trajnerët ose lojtar tjetër
 • Mos përdorni motorë shahu, programe të çfarëdo lloji, bot, shtojca ose mjete që analizojnë pozicionet gjatë lojës
 • Mos përdorni tabela ose ndonjë burim që tregon lëvizjen më të mirë (si në shahun Online ashtu edhe në atë ditor)
 • Mund të përdorësh Eksploruesin e Hapjeve ose librat e tjerë pa vlerësimin e motorit në shahun ditor vetëm (jo në Online / lojën Live)
 • Mos kryeni ndonjë analizë të automatizuar ose "kontrollin e gabimeve" gjatë lojës tuaj
 • Mos lejo asnjë tjetër të përdorë llogarinë tuaj
 • Mos përdorni llogarinë e dikujt tjetër
 • Mos manipulo artificialisht renditjet, ndeshjet ose rezultatet e lojës
 • Mos ndërhy në lojën e lojtarëve të tjerë
 • Dyshimi për kundërshtarin që përdor ndihmë nga jasht nuk është justifikim për të bërë të njëjtën gjë. Nëse dyshoni se dikush po bën me hile, raportojeni te Chess.com.

PËRJASHTIM: Këto rregulla nuk zbatohen në lojëra apo taktika pa vlerësim. Megjithëse, nëse ke për qëllim të marrësh ndihmë kundër kundërshtarit, duhet së pari të njoftoni atë. Ne mund të zgjerojmë ose ngushtojmë çdo përjashtim të zbatueshëm nga Politika e Lojës së Ndershme në çdo kohë pa paralajmërim për ju.

KUJDES: Nëse përcaktojmë, që ju keni shkelur Politikën tonë të Lojërave të Ndershme, atëherë ne do ta mbyllim llogarinë tuaj dhe do ta etiketojmë si të mbyllur për shkelje të Lojës së Ndershme. Të gjitha ndryshimet e statusit të llogarisë bëhen nën gjykimin tonë të vetëm. Për një listë të plotë të masave që do të marrim për të monitoruar lojën tuaj në Chess.com dhe për të zbatuar Politikën tonë të Lojërave të Ndershme, shihni seksionet e Përfundimit dhe Kufizimeve të Llogarisë të Marrëveshjes tonë të Përdoruesit.